Dejtingtips för dejtingsugna

Här kommer tio tips om vad du kan tänka på lite extra om du vill börja dejta Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn).
Var ärlig. Hitta inte på saker som du tror imponerar på din framtida partner. Som förälder säger du säker dagligen till dina barn att inte ljuga. Det råder gäller dig med.
Ha rimliga förväntningar. Den du vill träffa och spendera förhoppningsvis resten av ditt liv med, kommer säkert vara snygg och sexig och klok, rolig, underhållande, välbeställd och med snälla barn som älskar dig från första stund. Eller..? Tänk efter vad som verkligen är viktigt för dig och utgå från det. Det är inte helt lätt att hitta en Brad Pitt eller en Scarlet Johanson med Einstein-hjärna och Jerry Seinfeld humor.
Berätta det som är relevant och roligt och intressant om dig i din profil, men berätta inte allt. Spara lite till dess ni börjat prata och spara ytterligare lite till dess ni ses. Viktiga saker ska du dock inte utelämna. Se punkt 1.
När ni väl ska ses, se till att vara där i tid. Fem minuter sen är helt ok, om du har en rimlig förklaring. Är du senare än så, ses du med största sannolikhet som oförskämd och respektlös och får börja i en uppförsbacke på första dejten. Inte bra.
Prata inte om ditt ex annat än när det är absolut relevant.
Var ärlig mot dina barn om det börjar bli allvar. Du vill inte att barnens kompisar ska råka se dig hand i hand med din nya kärlek och berätta för barnen på skolan eller fotbollsträningen.
Pressa inte din nya kärleks barn att älska eller ens gilla dig direkt. De kan ha ett bagage som du inte förstår än. Ge det tid och ge dem respekt. Och prata aldrig illa om deras mamma till dem eller runtom dem så att de hör.
Fortsättning på punkt 7 egentligen. Tvinga inte era barn att älska varandra. Ge dem tid och bra förutsättningar, så löser det sig troligen på sikt. Ni kan ge dem små puffar i rätt riktning men lägg er inte i.
Prata inte illa om din nya partners ex (någonsin egentligen, otroligt onödig) till partnerns vänner. Det kan vara gemensamma vänner och det kan nå exet eller ännu värre, partnerns barn. Var alltid klokare och visa respekt mot det som varit och acceptera att ni har varsin historia du och din partner, men att framtiden förhoppningsvis är er.
Våga älska igen. Döm inte din nya partner för ditt ex synder.